fbpx

Kitty Geboers

(Enkele weetjes over mijn reis sinds 1976)

 • Geboren op 4 februari 1976 in het spoorhuisje van de gemeente Cuijk (NB)
 • Opgegroeid in Gennep
 • Op mijn 20e het huis verlaten en gaan samenwonen in Maastricht
 • 2002 is Nikki geboren in Maastricht
 • Het Limburgse avontuur heeft 12 jaar geduurd
 • 2009 is Aniek geboren in Boxmeer
 • Ondernemer sinds 2014
 • 2015 kwam er een einde aan mijn 20-jarige relatie
 • 2015 kwam mijn nieuwe vriend op mijn pad
 • 2016 aanschaf Starterskit met etherische oliën
 • 2022 gaan samenwonen in Aarle-Rixtel

 

 • Liefde voor lekker eten
 • Dol op boeken die mij kennis geven over de werking van ons brein en waar ons gedrag door gestuurd word. Ook boeken over de essentiële oliën, de kracht van de natuur
 • Liefde voor een natuurlijk leven, waar de essentiële oliën mijn volle aandacht hebben
 • Vind het een dagelijkse uitdaging om iedereen genoeg aandacht te geven

 

 • 2023 mijn treinreis van persoonlijke ontwikkeling gaat verder en ik vind mijn herkenning in hoogsensitieve HSS, waarbij ik mag gaan accepteren en shinen.

Mijn Spiegels

Mijn meiden, Nikki en Aniek, zijn mijn grote spiegels. Dagelijks laten ze mij zien welke overtuigingen ik nog heb los te laten. Ieder op zijn eigen unieke manier.

En dat niet alleen, want o soms dan zie ik één van de twee en dan denk ik oeps dat dacht ik vroeger ook (alleen ik durfde het niet hardop te zeggen smile)

En o wat zijn ze verschillend en nee dat is niet altijd makkelijk en vaak als een dag voorbij is, kijk ik terug, en denk ik: “heb ik toch maar weer gefixed”.

En zeker zijn er genoeg momenten dat ik ze wel achter het behang kan plakken of ze het liefst om 19u naar bed gooi, maar kleine meisjes worden groot en willen er graag bij zijn…

 

HOBBY

Reizen is een hele grote hobby van mij, een hobby die Stefan met me deelt. Heerlijk samen dromen over waar we naar toe willen.. Hij is de man achter de camera en zal niet snel voor de camera gaan wink. En dat is dan weer het leuke aan die telefoons, want dan lukt het toch om ‘m op de foto te zetten smile.

Samen met de meiden wonen we in Aarle-Rixtel en als het even kan dan maken we in de zomerperiode een mooie reis. West-Amerika heeft ons hart gestolen. Landen in Las Vegas en na een paar dagen volop drukte de prachtige natuur in en tot rust komen. Genieten van de vrijheid.

Zonsondergang is mijn nr. 1 waar ik ook ben in de natuur.

Als we niet aan het reizen zijn dan geniet ik in Nederland van mijn wandeling met onze hond Doezel. Heerlijk onthaasten en uit het hoofd.

Trainen in de sportschool daar vind ik ook steeds meer mijn rust en ontspanning in, maar dit heeft wel even geduurd hoor, vond dat toch wel echt zonde van mijn tijd wink

Op 24 juli 2002 veranderde mijn leven voorgoed: Ik werd moeder! De ventrikel vergroting die tijdens de zwangerschap zichtbaar was, het dwarsliggen van de kleine meid in de baarmoeder zorgde voor de beslissing van een geplande keizersnede. Mijn meisje werd na de geboorte direct naar de kinderarts gebracht, zonder dat ze bij mij had gelegen en ik werd naar de uitslaapkamer gereden. Daar lag ik dan bevallen van mijn meisje eenzaam en alleen. De vechter kwam naar boven en tegelijkertijd overviel me de onzekerheid. Vreugde en blijdschap voelde ik niet op dat moment, de angst had de overhand. Die kleine meid is afhankelijk van mij en wat als ik het niet meer weet. Angst zweten heb ik doorstaan, een uur leek wel een halve dag.

Het was een enorme opluchting toen bleek dat er geen sprake was van een waterhoofdje. Tegelijkertijd ontstond er angst, omdat er wel een heupafwijking was. De eerste 4 jaar stonden in het teken van het bezoeken van het ziekenhuis voor de kleine meid en nadat de KNO en heupproblemen waren opgelost vervolgde onze reis naar de Psychiater en Psycholoog. Hier kreeg ze in 2008 de diagnose autisme. In 2010 werd die diagnose uitgebreid door de diagnose Licht Verstandelijke beperking. Mijn interesse voor de oorzaak achter het gedrag werd aangewakkerd.

Tijdens die periode stond ik voortdurend op ‘aan’ en stelde ik mezelf volledig in dienst van het gezin. Nu, dat in dienst stellen dat was ik als directiesecretaresse wel gewend 😉

In 2009 werd haar zusje geboren en kwamen er voor mij als moeder nieuwe uitdagingen bij. Het besef dat dit niet mijn ideale leven was werd me wel duidelijk,  anderzijds wilde ik ook alles op alles zetten om eruit te halen wat er in zit bij de meiden. En ja besef, maar hoe dan anders?

Uiteindelijk na mijn opleiding intuïtieve ontwikkeling, volgde mijn Reiki inwijding, opleiding Kinderyogadocent, Kinder- en opvoedcoach, meditatieopleiding kwam de bewustwording dat ik mezelf was verloren in het voortdurend in dienst stellen van de ander en totaal niet meer wist wat ik nu zou willen!

Dit moest anders! In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst. Ik startte mijn eigen onderneming en ging verder met mezelf ontwikkelen. In 2015 verbrak ik mijn 20 jarige relatie en in 2016 kreeg ik mijn eigen woning toegewezen.

Ondanks en dankzij de angst voor financieel tekort zette ik de stap, ik ging weer in loondienst naast mijn eigen onderneming. Door de groei van mijn onderneming, de steun en het vertrouwen van mijn nieuwe vriend kon ik in 2018 afscheid nemen van mijn baan in loondienst.

In datzelfde jaar kwam de opleiding tot Body Mind Release therapeut op mijn pad en in 2019 de opleiding tot multidisciplinair coach.

Met alle kennis en levenservaring die ik in de afgelopen 18 jaar heb opgedaan is het dan ook niet zo gek dat ik nu als therapeut anderen begeleid in hun proces.

Welke oorzaak zit er achter het gedrag dat je laat zien. Waar komt dit vandaan? Daar ligt mijn kracht en expertise.