fbpx

Join this way of living,

The Oily Way

 

 

Gaaf! Je wil meer informatie over ons event Reis door 12 oliën. We gaan er vanuit dat dat betekent dat je je aan het verdiepen bent om jezelf op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Je staat bewust in het leven. Je wilt ontdekken hoe je jezelf kunt ondersteunen met etherische oliën. En hoe je stap voor stap chemische producten kunt vervangen door een natuurlijke variant. 

Als dat zo is dan is ons Event helemaal iets voor jou! Lees snel verder en meld je aan via het aanmeldformulier.

Natuurlijke groet,

Team Build your Dream
The Oily Way

Wat kun je van ons verwachten?

Je wordt op zaterdag 15 april a.s. om 12:00 uur  verwacht bij Hotel Asteria, Maasheseweg 80A in Venray. Het ligt aan de snelweg en er is voldoende ruimte voor je auto.

Bij binnenkomst ontvang je een goodiebag een natuurlijke beleving waar je gedurende de middag mee aan de slag gaat.

We nemen je mee op reis naar Young Living en waarom wij voor dit bedrijf gekozen hebben om op een natuurlijk manier onszelf te ondersteunen.

Er zijn verschillende workshops waar je zelf producten gaat maken met de producten uit je goodiebag. Vind je het leuk om je zoon of  dochter mee te nemen? Dit kan er is ook een workshop waar we een stressbal gaan maken met etherische oliën.

Om 15:00 uur gaan we een Aroma Reset ervaren onder begeleiding van Sylvia Batenburg, onze Aroma Freedom Practioner.

De middag sluiten we af met een shotje NingXia Red, een antioxidantendrank die heel goed is voor de ondersteuning van je gezondheid.

Kosten: € 35,-

Na aanmelding word je automatisch ingeschreven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.